Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Objectiu

Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.

Conèixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.

Conèixer els requeriments de les legislació específica.

Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries

20 Horas curso

1. Conceptes generals

1.1. Reaccions adverses a aliments: classificació.

1.2. Intoleràncies

1.3. Al·lèrgies

1.4. L’anafilaxia

1.5. Situacions de risc

1.6. On trobem els al·lèrgens

2. Legislació sobre Informació Alimentària

2.1. Reglament UE 1169/2011

2.2. RD126/2015

3. Gestió del risc

3.1. Principis bàsics

3.2..Diagrama de gestió

3.3. Bones pràctiques

3.3. Contaminació creuada

3.4. Cartes i menús

  • Adreçat prioritàriament a treballadors/es
  • Edat: 16 anys complerts.

Llicenciats en Nutrició

Certificat d’aproffitament o assistencia, en la formació de al·lèrgies i intoleàncies alimentàries.

Formulari Inscripció

Choose File
El missatge ha sigut enviat. Ens posarem en contacte al més aviat possible. Gràcies
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Torneu-ho a provar més tard.