

Cuina
3 octubre 15:00 - 31 octubre 20:00
Objectiu
Adquirir els coneixements teòrics i pràctics, habilitats i destreses necessàries per confeccionar
ofertes gastronòmiques, complir la normativa d’higiene alimentària i prevenció de riscos laborals, preparar i presentar els plats més significatius de les cuines regionals d’Espanya i de la cuina
internacional, preparar i presentar diferents tipus de plats de les cuines regional, nacional i internacional, que resultin atractius per als clients i s’ajustin als objectius econòmics de l’establiment.
- Continguts lèxic-semàntics
- Vocabulari
- Formació de paraules
- Significat
- Continguts gramaticals
- Oració
- Noms i adjectius
- Nom
- Adjectius i altres complements del nom
- Determinants
- Pronoms
- Verbs
- Adverbis
- Adverbis i locucions adverbials
- Enllaços
- Conjuncions i Locucions Conjuntives
- Continguts ortogràfics
- Continguts fonètics i fonològics
- Adreçat prioritàriament a treballadors/es desocupats/des demandants d’ocupació.
- Edat: 16 anys complerts.
- Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d’educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals.
- Nivell de coneixement de la llengua anglesa: nivell A2 acreditat o contrastable mitjançant prova específica de nivell.
Llicenciats en filologia Anglesa i en Traducció e Interpretació
Certificat Nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les Llengües (MECRL)