

Elaboració de menús
26 setembre 15:00 - 28 setembre 20:00
Objectiu
Aprendre a confeccionar menús considerant gammes de preus i relació de despeses proposant receptes econòmiques per l’ elaboració de primers, segons i postres.
- Continguts lèxic-semàntics
- Vocabulari
- Formació de paraules
- Significat
- Continguts gramaticals
- Oració
- Noms i adjectius
- Nom
- Adjectius i altres complements del nom
- Determinants
- Pronoms
- Verbs
- Adverbis
- Adverbis i locucions adverbials
- Enllaços
- Conjuncions i Locucions Conjuntives
- Continguts ortogràfics
- Continguts fonètics i fonològics
- Adreçat prioritàriament a treballadors/es desocupats/des demandants d’ocupació.
- Edat: 16 anys complerts.
- Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d’educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals.
- Nivell de coneixement de la llengua anglesa: nivell A2 acreditat o contrastable mitjançant prova específica de nivell.
Llicenciats en filologia Anglesa i en Traducció e Interpretació
Certificat Nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les Llengües (MECRL)
Informació addicional
Informació addicional