![](https://empordaformacio.cat/wp-content/uploads/2023/11/Metabolisme-i-equilibri-nutricional-2-1024x1024.png)
Subvencionat per:
![](https://empordaformacio.cat/wp-content/uploads/2020/10/logo-gencat-formacio-continua-300x47.png)
![](https://empordaformacio.cat/wp-content/uploads/2020/08/Logo-Ministerio-de-Educacion-y-Formacion-Profesional-300x108.jpg)
Identificar els aspectes bàsics de la nutrició i la dietètica en l’ésser humà, així com adquirir uns hàbits d’alimentaicó equilibrada i saludable.
Temari
- Mòdul 1: L’energia i els nutrients. Identificar els processos d’obtenció d’energia i els nutrients essencials que aporten els aliments que s’ingereixen.
- Mòdul 2: Equilibri nutricional. Analitzar les bases de l’equilibri nutricional, els nutrients que proporciona cada tipus d’aliment, així com conèixer-ne els mecanismes d’absorció.
- Mòdul 3: Trastorns alimentals i qualitat i higiene dels aliments. Identificar els principals trastorns alimentaris, així com els mètodes d’innocuïtat sanitària dels aliments.
Modalitat
- Presencial
Durada
- 30 hores