Palafrugell

  • Ens trobaràs:

Carrer de la Lluna 47,
17200 Palafrugell
Telèfon: 972 30 29 69
info@empordaformacio.cat

El Centre de formació a Palafrugell disposa de més de 500 m2 distribuït en 4 aules i un camp de pràctiques

L’Aula 1 : És un aula-taller equipat amb els materials i màquines necessàries per desenvolupar les sessions pràctiques de la formació de les especialitats d’atenció sociosanitària a persones en el domicili i Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials . Com a mitjans didàctics disposem d’una pissarra digital i multimèdia, impressora, ordinador amb connexió a internet. L’equipament d’aquesta aula compta amb: Llitera, Cadira de rodes, Maniquí, Bastons i crosses, Sondes/Degotadors, Estris i material de consum d’higiene personal, neteja i sanitari, Armaris, Telèfon, Buscapersones, Llit i roba de llit, Material per a la recollida d’eliminacions, Material per a l’alimentació, Mesuradors de temperatura, tensió arterial i glucèmia digital, Farmaciola primers auxilis, Material bàsic de neteja i desinfecció d’instrumental sanitari, Exemples de documentació soci sanitària pròpia d’institucions per a dependents, Roba de treball entre d’altres.

L’Aula 2: És un taller equipat amb una cuina complerta per desenvolupar les sessions pràctiques d’aprenentatge. Com a mitjans didàctics polivalent disposem d’una pissarra, un canó de projecció, equips audiovisuals, material d’aula, taules i cadires. L’equipament de suport domiciliari es el següent: Llit i matalàs, Armaris, Fogó amb campana extractora, forn, Material i estris de cuina, Material i estris de neteja de superfícies, Complements decoració allotjament, Rentadora i rentaplats i material de neteja.

L’Aula 3: Està habilitada pel desenvolupament de sessions de caire teòric. Com a mitjans didàctics d’us comú per les diferents especialitats que s’imparteixen disposem: pissarra, un canó de projecció, equips audiovisuals, Material d’aula, taula i cadira formador, taules i cadires alumnes. L’equipament per les especialitats de sanitat disposem: Material electro-mèdic, material fungible i de medicació, material de cura, material d’immobilització i mobilització, maniquí simulador, maniquí simulador de pràctiques obstètriques, maniquí simulador bebè, Oxigen medicinal, Instrumental d’atenció sanitària.

L’Aula 4: Està habilitada pel desenvolupament de sessions amb suport informàtic. Com a mitjans didàctics disposem d’ordinadors per cada alumne i connexió internet, Software, Projector, Càmera vídeo, Magnetòfon amb micro, Pissarra, Diccionaris bilingües anglès-castellà, Diccionaris monolingües d’anglès, reproductor i gravador multimèdia, o equivalent, material audiovisual, software específic de llengua i cultura anglesa, Taula i cadira pel professor

Zona exterior: És el camp de pràctiques, un espai per ensenyar els vehicles especials, així com les ambulàncies, i fer pràctiques en els recursos materials que s’integren: Vehicle sanitari medicalitzat, Eines per al manteniment preventiu del vehicle, Material d’immobilització i mobilització, Material d’autoprotecció, Material per a neteja i desinfecció, Material bàsic de “descarceración”, Material logístic, Material de triatge, Sistema de comunicació, Llenceria, Material de senyalització i balissament, Material de confort.

Olot

  • Ens trobaràs a:

Plaça Para Manuel Marcillo 2-3
17810 Olot
Tlf. 972 26 72 12

El centre d’Olot disposa de més de 47m2 format per 1 aula de formació pel desenvolupament de formacions teorico-pràctiques. Com a mitjans didàctics disposem d’un cannó de projecció i pissarra.