Atenció i suport en la cura de l’etapa final de la vida en domicilis i institucions

Subvencionat per:

Temari

Mòdul 1: Bases i fonaments de les cures pal·liatives.
Mòdul 2: Model d’atenció en l’etapa final de la vida.
Mòdul 3: Acompanyament i cures en l’etapa final de la vida.
Mòdul 4: Gestió del dol en l’etapa final de la vida.

Modalitat: Presencial

Durada: 90 hores + 40 de formació complementaria

Sol·licita informació del curs

Nom i cognoms
Correu electrónic
Teléfono

El formulari ha estat enviat correctament!
Ha ocorregut algun error en enviar el formulari. Si us plau, revisa de nou tots els camps.

Atenció i suport en la cura de l’etapa final de la vida en domicilis i institucions Llegeix més »

Atenció de l’auxiliar d’infermeria al malalt quirúgic

Subvencionat per:

Objectiu general: Identificar les cures pre i post operatòries en què col·labora i/o realitza l’auxiliar d’infermeria al malalt quirúrgic.

Temari

  • Mòdul 1: Atenció al malalt
    • Descripció dels elements del quiròfan
      • Organització funcional i assistències dels quiròfans.
      • Funció del TCAE a Quiròfan.
      • Organització assistencial i divisió del treball al quiròfan.
      • Arquitectura de l’àrea quirúrgica: distribució àrees no restringides, restringides i semirestringides.
      • Equipament quirúrgic: instal·lacions del quiròfan, tipus i característiques dels equips quirúrgics.
      • Normatives generals de regulen les activitats als quiròfans.
    • Gestió del pacient quirúrgic
      • El pacient quirúrgic i raons per a la cirurgia.
      • Valoració del risc quirúrgic.
      • Aspectes legals de la cirurgia.
      • Fase preoperatòria.
      • Fase intraoperatòria.
      • Fase postoperatòria.
      • Risc del pacient quirúrgic.
      • Cures post operatoris immediats: Despertar de quiròfan.
      • Comunicació i psicologia relacionada amb el pacient.
  • Mòdul de formació 2: Prevenir la infecció nosocomial
    • Distinció del risc d’infecció i Asèpsia.
      • Tècnica estèril.
      • Central d’esterilització.
      • Mètodes i controls d’esterilització.
      • Preparació de materials de quiròfan per esterilitzar-los.
      • Manteniment i emmagatzematge del material de quiròfan: zona estèril i zona neta.
    • Identificació de Riscos biològics
      • Definició.
      • Vies d’entrada.
    • Gestió del risc biològic no associat a l’esterilització.
      • Equips de protecció individual (EPI’s) del personal sanitari.
      • Manipulació segura d’agents biològics.
    • Identificació de les precaucions universals.
      • Bacteris i afins.
      • Virus.
      • Paràsits.
      • Fongs.
    • Gestió de la Neteja i la Desinfecció de l’Instrumental Quirúrgic.
    • Neteja del Material.
      • Desinfecció.
      • Esterilització.
      • Embolcall dels Materials.
  • Mòdul de formació 3: Atenció a la persona atesa post quirúgica
    • Anàlisi de les cures post quirúrgiques
      • Unitat de Recuperació Postoperatòria.
      • Cures i diagnòstics d’infermeria.
      • Unitat de Recuperació Postoperatòria.
      • Cures d’Infermeria durant el Postoperatori.
      • Alta de la Unitat Postoperatòria.
      • Diagnòstics d’Infermeria al Postoperatori.

Modalitat

  • Presencial

Durada

  • 20 hores

Sol·licita informació del curs

Nom i cognoms
Correu electrónic
Teléfono

El formulari ha estat enviat correctament!
Ha ocorregut algun error en enviar el formulari. Si us plau, revisa de nou tots els camps.

Atenció de l’auxiliar d’infermeria al malalt quirúgic Llegeix més »

Tik tok per a empreses

Subvencionat per:

Objectiu general: Identificar les característiques generals de Tik Tok i les millors estratègies publicitàries des de la perspectiva de negoci empresarial.

Temari

  • Mòdul 1: Tik tok per a empreses. Identificar les característiques generals de Tik Tok i les millors estratègies publicitàries des de la perspectiva de negoci empresarial.

Modalitat

  • Presencial

Durada

  • 12 hores

Habilitats de gestió, personals i socials

  • Reflexio sobre les implicacions de la utilització de tik tok en la nostra societat i sobre el comportament de l’usuari.
  • Disposició per elaborar contingut estratègic per a ser reconeguts mitjançant aquesta xarxa.
  • Valoració de les opcions i les seves conseqüències vers els continguts publicats a la xarxa per a continuar o canviar d’estratègia.
  • Esperit estratègic, creatiu i disruptiu.
  • Responsabilitat en la utilització de les xarxes socials com a empresa.

Sol·licita informació del curs

Nom i cognoms
Correu electrónic
Teléfono

El formulari ha estat enviat correctament!
Ha ocorregut algun error en enviar el formulari. Si us plau, revisa de nou tots els camps.

Tik tok per a empreses Llegeix més »

Instagram per al teu negoci

Subvencionat per:

Objectiu general: Definir estratègies i tàctiques de màrqueting de marca/empresa a Instagram per aconseguir els seus objectius.

Temari

  • Mòdul 1: Introducció a Instagram. Identificar les funcionalitats principals d’Instagram. 3 hores.
  • Mòdul 2. Continguts. Analitzar les principals eines d’elaboració de continguts disponibles al mercat i les seves potencialitats. 7 hores.
  • Mòdul 3. Instagram com a eina de Màrqueting. Diferenciar les alteratives de difusió que permet Instagram. 5 hores.

Modalitat

  • Presencial

Durada

  • 15 hores

Sol·licita informació del curs

Nom i cognoms
Correu electrónic
Teléfono

El formulari ha estat enviat correctament!
Ha ocorregut algun error en enviar el formulari. Si us plau, revisa de nou tots els camps.

Instagram per al teu negoci Llegeix més »

Primers auxilis, socorrisme i emergències. Nivell avançat.

Subvencionat per:

Objectiu general: Identificar els riscos i col·lectius de persones més vulnerables als accidents per actuar preventivament en
determinades circumstàncies, així com procedir diligentment davant d’accidents de múltiples víctimes i en
emergències internacionals.

Temari

  • Mòdul 1: Primers auxilis 5 hores.
  • Mòdul 2: Prevenció d’accidents. 10 hores.
  • Mòdul 3: Emergències. 10 hores.

Modalitat

  • Presencial

Durada

  • 30 hores

Sol·licita informació del curs

Nom i cognoms
Correu electrónic
Teléfono

El formulari ha estat enviat correctament!
Ha ocorregut algun error en enviar el formulari. Si us plau, revisa de nou tots els camps.

Primers auxilis, socorrisme i emergències. Nivell avançat. Llegeix més »

Metabolisme i equilibri nutricional

Subvencionat per:

Identificar els aspectes bàsics de la nutrició i la dietètica en l’ésser humà, així com adquirir uns hàbits d’alimentaicó equilibrada i saludable.

Temari

  • Mòdul 1: L’energia i els nutrients. Identificar els processos d’obtenció d’energia i els nutrients essencials que aporten els aliments que s’ingereixen.
  • Mòdul 2: Equilibri nutricional. Analitzar les bases de l’equilibri nutricional, els nutrients que proporciona cada tipus d’aliment, així com conèixer-ne els mecanismes d’absorció.
  • Mòdul 3: Trastorns alimentals i qualitat i higiene dels aliments. Identificar els principals trastorns alimentaris, així com els mètodes d’innocuïtat sanitària dels aliments.

Modalitat

  • Presencial

Durada

  • 30 hores

Sol·licita informació del curs

Nom i cognoms
Correu electrónic
Teléfono

El formulari ha estat enviat correctament!
Ha ocorregut algun error en enviar el formulari. Si us plau, revisa de nou tots els camps.

Metabolisme i equilibri nutricional Llegeix més »

Desplaça cap amunt